Daily Archives: March 7, 2013

МАЈКАТА – ВОЛШЕБНА БАЈКА НА ЖИВОТОТ

This gallery contains 1 photo.

МИРЗА ХАСАНЕФЕНДИЌ МАЈКАТА  –  ВОЛШЕБНА БАЈКА НА ЖИВОТОТ Пополека, со пролетта доаѓа и” 8” март,”” денот на жената, празникот на овие мили суштества! Жената е најубавото нешто што може  да ти се случи во животот;  таа  е  твојата мајка, сопруга, … Continue reading

More Galleries | Leave a comment

MAJKA JE NAJLJEPŠA ŽIVOTNA BAJKA!

This gallery contains 2 photos.

MIRZA HASANEFENDIĆ MAJKA JE NAJLJEPŠA ŽIVOTNA BAJKA! Polako sa proljećem dolazi i ”8 mart”, ”Dan žena”, praznik tih dragih bića! Žena je nešto najljepše što ti se može desiti u životu; ona je tvoja majka, supruga, kćerka, sestra, djevojka, jaranica, … Continue reading

More Galleries | Leave a comment